Hva er slush?

Slush er halvfrossen vannis som spises med sugerør/skje. Slush lages i en maskin der konsentratet sammen med vann fryses slik at det dannes en halvfrossen vannis-masse, bestående av små iskrystaller blandet med en naturtro smak. BrainCooler er Norges mest solgte slush! For mange er BrainCooler selve definisjonen på slush.

BrainCooler er slushfavoritten blant barn og ungdom og det merkenavnet som er mest kjent i det Norske slushmarkedet. Vannis kategorien slush er ikke bare slush, det skal også smake godt. Det finnes mange billige leverandører av slush konsentrat i markedet, men for å få fornøyde kunder som kommer igjen og igjen, må slushen smake godt. BrainCooler er Norges slushfavoritt på grunn av våre naturtro smaker. Gjennom mange år i markedet har vi utviklet forskjellige smaker som treffer kundegruppen godt og gjør at de handler igjen og igjen. 

BrainCooler blir produsert i Holmestrand, og det er bare fantasien som setter en stopper for hvilken smak vi kan produsere. Her sesongens 10 forfriskende slushsmaker! 

Trykk her for å se de 10 smakene!